Verven van de wenkbrauwen is er in zoveel verschillende soorten en maten maar ik ga het proberen uit te leggen zodat je kan zeggen dit is iets voor mij !

De gewone wenkbrauwverf.

Deze blijf zitten op de haartjes max 3 weken (ervaring vaak niet langer) kan hier niet zoveel over vertellen omdat dit over het algemeen wel bekend is.

Hybride verf

deze is echt nieuw maar wel erg fijn. Je kan het vergelijken met de gewone verf maar ook met henna.

Wat doet het ?
Het laat een stempel (schaduw) achter op de huid deze blijf afhankelijk van jouw huidtype van 5 dagen tot max 15 dagen op de huid. 6 tot 8 weken op je haartjes (ook dit kan verschillen per persoon en wat je gebruikt aan producten) Probeer het 1 x en je bent om van de gewone verf.

Henna

Henna doet mensen altijd afschrikken maar ook hier heb je verschillende soorten in. Je hebt van een hele natuurlijke kleur naar de heftigere wenkbrauw. Ik adviseer henna ook altijd als mensen een Powder brow willen maar niet durven. Had ik al verteld dat ik een 2e plaats heb gewonnen met een online wedstrijd Henna Brows ? Dan weet je gelijk waar mijn passie ligt.

Wat adviseer ik jullie ?

Ik kijk altijd naar de persoon die binnenkomt en vraag daarbij naar je smaak. Afhankelijk daarvan pak ik 1 van de bovenstaande opties. Maar ook binnen de henna lijn heb ik meerdere opties. Zo is er altijd wel een kleur, vorm of type verf voor jou. We zijn immers niet allemaal hetzelfde.