De allernieuwste technologie op het gebied van bodyshaping. Het maakt gebruik van doelgerichte elektromagnetische golven met hoge intensiteit spieren op te bouwen en vet te verminderen.

Ons lichaam bestaat voor bijna 40% aan spieren en daarom is deze technologie een ware innovatie. In vergelijk met andere technologieën (o.a. cryolipolyse, lipolaser etc.) waarbij alleen gewerkt wordt op vet, werkt EMShapewell op vet én spieren, waardoor wij betere en snellere resultaten behalen. Recentelijke studies hebben aangetoond dat tijdens een kuur een opbouw van 16% van de spieren en een reductie van de onderhoudse vetlaag van 19% reëel is.

Stevige, ronde billen of een strakke, platte buik zijn mogelijk in slechts 4 tot 10 behandelingen met de Emshapewell! Het is geschikt voor verschillende delen van het lichaam, zoals buik, billen, armen, benen, rug etv om te shapen en spieren te versterken.

Tijdens een training van een spiergroep gebruik je ongeveer 30% van die spieren. In een sessie met de Emshapewell is dit 100%. De doelgerichte energie zorgt voor intense spier contracties zonder inspanning of pijn. Een behandeling van 30 minuten staat gelijk aan bijvoorbeeld 36.000 sit-ups of squats.

De Emshapewell is ook ideaal voor mensen die vanwege lichamelijke klachten niet in staat zijn om te sporten. Op deze manier kunnen zij hun lichaam toch sterker maken. Na de behandelingen zal de verbetering gewoon nog verder doorzetten. In de sportschool of bij yoga zal je merken dat het lichaam sterker is geworden en dat de oefeningen beter en makkelijker vol te houden zijn.

Maar de Emshapewell is meer dan alleen bodyshaping !

Één op de vier vrouwen heeft last van incontinentie. Bij sommige is dat bij inspanning, zoals lachen, hoesten, niezen, rennen of springen. Anderen voelen ineens een sterke aandrang die moeilijk op te houden is. Daarnaast is het voor vele herkenbaar dat lustgevoelens verminderen, net als het verkrijgen van een orgasme en dat de vaginale vocht productie afneemt.

Dit komt vaak doordat de bekkenbodemspieren verzwakt zijn, bijvoorbeeld door zwangerschappen en bevallingen of zelfs gewoon op latere leeftijd.

Door het trainen met de Emshapewell worden de bekkenbodemspieren weer krachtig en goed doorbloed. Dit zorgt ervoor dat je instaat bent de blaas krachtiger af te sluiten en dat de intieme gevoelservaring verbetert. Ook voorkomt een sterke bekkenbodem een verzakking van de baarmoeder op latere leeftijd.

De Emshapewell heeft een unieke handle in de vorm van een zitkussen. Je neemt hierop plaats in je eigenkleding en leest ontspannen een boekje terwijl de Emshapewell zelfstandig de bekkenbodemspieren traint. De behandeling is pijnloos en zeer effectief. Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat 90% van de vrouwen na 6 sessies een duidelijke verbetering ervaart.