She is the best!!

She is the best!!

Linsey werkt snel en nauwkeurig

De behandeling is een serie van 3, dus over het uiteindelijke resultaat kan ik nog niet zoveel zeggen. Wat ik wel kan vertellen is dat de microneedeling techniek goed te doen is. Het is niet altijd een prettig gevoel maar ik ervaar het niet als pijnlijk. Het warme gevoel na de behandeling door de verbeterde doorbloeding vind ik wel prettig. Linsey werkt snel en nauwkeurig. Ze vraagt regelmatig of je het nog goed volhoudt.

Lindsey is eerlijk en vakbekwaam

Lindsey is eerlijk en vakbekwaam. Vertelt duidelijk wat de behandeling inhoud en is ook eerlijk als ze denkt dat de behandeling niet bij je past. Zal nooit iets doen als ze er zelf niet achter staat. Geeft dus een veilig gevoel. Ze is een zeer enthousiaste gezellige vrouw waar je in goede handen bent.

Definitely een aanrader

As always, thoughtful and friendly. Definitely een aanrader.

Linsey werkt met veel passie

Linsey werkt met veel passie wat je ook terug ziet in haar werkwijze. Ze neemt de tijd om je te leren kennen zodat je ontspannen en je op je gemak voelt in de stoel. Je kan alles met haar bespreken en ze betrekt je ook goed bij de keuzes/opties die er zijn. Super fijn en geeft je vertrouwen in de behandeling. Je wenkbrauwen zijn echt in goede handen😃

Mijn wenkbrauwen zijn enorm verbeterd in vorm

Als eerste mijn wenkbrauwen. Dit is de derde behandeling bij Linsey en mijn wenkbrauwen zijn enorm verbeterd in vorm. Ze hoefde ze alleen nog maar strak te maken en te kleuren. Na mijn wenkbrauwen de sugaring gedaan, boven- en onderbenen. Ik heb ze nog nooit laten harsen oid dus ik wist niet wat ik moet verwachten. Ik voelde me heel snel op mijn gemak bij Linsey met mijn blote benen op tafel. Het was totaal niet pijnlijk en de dag erna zag mijn huid er rustig uit. Geen wondjes of schrale plekken

Zou hier zeker boeken

Zou hier zeker boeken erg fijne vrouw geeft lekker dr eigen mening en wil je oprecht helpen met je behandeling

Geweldige Salon! Dank je wel!

Geweldige Salon! Dank je wel!

Geweldige salon

Geweldige salon, heel gezellig en ontspannen en Linsey denkt altijd mee over wat het beste bij je past

Prima wenkbrauwen behandeling.

Prima wenkbrauwen behandeling.

Linsey took extra time and care

I mistakenly booked a week earlier than I wanted. Linsey took extra time and care to make sure she got all the small, barely there hairs so that I would still look good the week I wanted to. As always, she was warm, friendly and easy to talk to.

Behandeling was erg prettig en goed.

Behandeling was erg prettig en goed.

Linsey is een hele lieve meid

Linsey is een hele lieve meid die vertelt wat ze gaat doen en heel precies te werk gaat. Ze neemt geen genoegen met “goed genoeg”. Ik ben heel tevreden over het resultaat van de wimperlift.

Super fijne salon

Super fijne salon

Was helemaal top!

Was helemaal top!

Fantastisch!

Fantastisch!

Zoals altijd was het weer hartstikke fijn

Zoals altijd was het weer hartstikke fijn bij Linsey

Linsey is zeer kundig en heeft echt hart voor haar vak

Linsey is zeer kundig en heeft echt hart voor haar vak. Daarbij is ze ook nog eens heel vriendelijk, klantgericht en open en eerlijk in haar advies. Voor mij extra belangrijk met mijn probleemhuid en allergieën. Supertevreden en voor mij geen ander meer!

Het was mijn tweede bezoek aan de salon van Linsey

Het was mijn tweede bezoek aan de salon van Linsey. We hebben samen de “situatie” van mijn wenkbrauwen opnieuw bekeken en besproken. Aan de hand van ons gesprek heeft Linsey besloten de behandeling iets aan te passen. Het resultaat was weer top. Fijn dat ze je hoort en je begrijpt als je wat zegt.

Verschillende salons uitgeprobeerd

Verschillende salons uitgeprobeerd voor een lash lift, maar dit mislukte vaak. Bij Linsey eindelijk de lash lift waar ik op gehoopt had.

Ze stond al klaar

Bij aankomst was het even zoeken, de salon is in een woonwijk. Maar ze stond al klaar. Heel vriendelijk en open. Heerlijke music op de achtergrond.

Altijd professioneel en gastvrij!

Altijd professioneel en gastvrij!

Linsey was direct gastvrij en vriendelijk bij binnenkomst

Linsey was direct gastvrij en vriendelijk bij binnenkomst. Ze heeft goed uitgevraagd wat ik wilde en uitgelegd hoe zij aan mijn wensen wilde voldoen. Terwijl ze bezig is blijft ze overleggen en laat ze je steeds meekijken. Dat gaf vertrouwen, en terecht, het resultaat was geweldig. Ze heeft erg veel kennis en kunde. Daarbij is ze ook nog eens aardig en gezellig.

Deze keer dermaplaning laten doen!

Deze keer dermaplaning laten doen! Linsey is ook hier heel kundig in ,. Heerlijke behandeling en goede uitleg wat ze aan t doen is! Als je een uurtje vertroeteld wil worden is dit zeker een aanrader

Lindsey was very friendly

Lindsey was very friendly, immediately put me at my ease. Explained she’d had training with threading but felt more comfortable with waxing but would leave the choice up to me. I opted for the waxing as she was more comfortable and it didn’t really matter to me. She constantly checked in with me and made sure I was happy with her work. I’m definitely going to use her services again and will recommend her to others.

Linsey is echt een klasse apart

Linsey is echt een klasse apart. Een heel fijn mens, zorgt dat ze precies weet wat je nodig hebt, stelt je gerust Ik ga altijd zo tevreden en relaxed weer naar huis. Kortom Ik vind Linsey top!

Fijne behandeling van infralash

Fijne behandeling van infralash, zeker een aanrader.

Kwam deze week voor de eerste keer bij Linsey

Kwam deze week voor de eerste keer bij Linsey. Ik had voor een behandeling geboekt maar vrijwel direct zag ze dat dit geen goed zou doen voor mijn huid en dus hebben we een andere optie gekozen. Heel eerlijk dus wat ik fijn vind!

Super fijn geholpen!

Super fijn geholpen! Neemt de tijd en legt alles duidelijk uit, super blij met mijn behandeling!

Heb Infralash laten doen bij Linsey

Heb Infralash laten doen bij Linsey. Ze is kundig en werkt heel precies. Ze neemt de tijd, stelt je gerust en zorgt dat het zo comfortabel mogelijk voor je is. Ben een tevreden klant.

Geweldige salon

Geweldige salon, ga altijd heel tevreden de deur uit. Lindsey denkt mee over wat bij je past en is heel vakkundig maar het is ook altijd gezellig.

Super fijn geholpen

Super fijn geholpen en erg tevreden!

Bij Linsey ga ik altijd helemaal zen weer weg,

Bij Linsey ga ik altijd helemaal zen weer weg, hoe gestrest ik ook was bij binnenkomst En zen en mooie wenkies Topper is ze

Wimpers gelift

Wimpers gelift , wenkbrauwtjes weer mooi gemaakt en geverfd! Voel me gelijk stuk beter! Linsey is kundig , netjes en een gezellige dame!

Altijd vriendelijk

Altijd vriendelijk, neemt de tijd voor je en denkt goed met je mee. Weer blij met mijn wimpers.

Toppertje

Voor mij is Linsey helemaal geweldig Toppertje ❤️❤️

Ik merk echt effect

Ik merk echt effect. Mijn huid ziet er frisser uit! Behandeling was prima te doen en het masker wat je na de behandeling met de dermapen krijgt is heerlijk!! Dank je wel weer!!

Lief, kundig, zorgzaam

Er wordt gevraagd wat ik vind van Linsey…. helaas kan ik maar één ding aanvinken maar ze is gewoon alles! Lief, kundig, zorgzaam, gezellig, en wat ook heel belangrijk is, ze werkt heel hygiënisch en legt alles uit wat ze doet! Ik ben heel blij met haar!!

Altijd een hele fijne behandeling

Altijd een hele fijne behandeling en ze denkt goed met je mee wat het beste bij je past. Heel vriendelijk en super blij met de wimperlift!

Voelde mij gelijk op mijn gemak

Voelde mij gelijk op mijn gemak. Stelt je enorm gerust en werkt heel vakkundig. Zeer tevreden met het resultaat.

De behandeling was echt intens

De behandeling was echt intens….je voelt dat het diep in je huid iets doet. Dan een heerlijk masker je gaat tevreden naar huis , en ook de volgende dag werkt het door, qua doorbloeding. Linsey doet alles zeer rustig legt alles uit en weet Precies wat je voelt en dat is erg prettig. Op naar de volgende behandeling!!

Linsey is the best!

Linsey is the best!

Voel me altijd zo welkom

Voel me altijd zo welkom, niks is Linsey te veel, ik kijk nu al weer uit naar m’n volgende afspraak

Superchill en gastvrij

Superchill en gastvrij

Zoals altijd was alles helemaal super

Zoals altijd was alles helemaal super, Lins is niet alleen proffesioneel ze is ook een warme persoonlijkheid Voel me altijd welkom en relaxed bij haar

Het was top

Net bij Linsey een micro needling behandeling gehad, echt een intensieve behandeling. Het was top, in een relaxte sfeer en goede uitleg, weer heel erg tevreden naar huis. Bedankt Linsey!!!

Het is 1 woord heerlijk

Het is 1 woord heerlijk. Ze is professioneel ze luistert naar je en helpt waar ze kan. Met 1 word toppertje

Ik blijf positief!

Ik blijf positief! Ik kan niet eens iets negatiefs bedenken! Een prachtvrouw met zoveel kennis en kunde! Het is een feestje om weer voor een behandeling naar haar toe te gaan!

Alles werd goed uitgelegd

Alles werd goed uitgelegd en Linsey is onwijs aardig en vriendelijk!

Fijne informele sfeer

Fijne informele sfeer, ik heb een tweede afspraak gemaakt! Verder ben ik meer fan van een ontspannende zen muziek ivp van de radio. Behandeling duurde ook iets minder dan een uur. Ook fijn dat ze hygiënisch te werk gaat 🙂

Professioneel, betrokken, mooi resultaat

Professioneel, betrokken, mooi resultaat. Ze snapt wat ik wel en niet wil en waarom. Prettig non-judgemental en geeft goed advies

Eerlijk en oprecht!

Eerlijk en oprecht!

Was weer top!

Was weer top! Erg tevreden met mijn brazilian brows (op aanraden van Linsey de vorige keer). Gezellige en informele sfeer.

Weer super tevreden met mijn lash lift!

Weer super tevreden met mijn lash lift! Kom na mijn vakantie weer naar Linsey. (Ps. mijn wenkbrauwen zijn fantastisch!!)

Super mooi resultaat

Super mooi resultaat en een fijne behandeling gehad! Ik kom zeker terug

Vriendelijk

Vriendelijk, ervaren en prettig qua verzorging. Gezellig ook🙂

Gemoedelijke sfeer

Gemoedelijke sfeer, fijn en professioneel geholpen

Gastvrij

Gastvrij, alles netjes en schoon. Ze denkt mee en maakt je behandeling zo dat je superblij de deur uitgaat echt een aanrader

In 1 woord super

In 1 woord super, kan het niet anders zeggen, niet alleen attent, maar ook zorgzaam, nauwkeurig, gastvrij en houdt rekening met wat je wil en doet altijd net dat beetje extra kosten

Ik ben heel tevreden

Ik ben heel tevreden. Linsey geeft persoonlijk advies, tips, laat je meekijken, vertelt over wat ze precies doet en neemt vooral echt de tijd voor je. Het resultaat ziet er goed uit.

Linsey is een lieve, bekwame zeer deskundige vrouw

Geen wimperextensions zoals afgesproken maar een wimperlift gedaan. Linsey is een lieve, bekwame zeer deskundige vrouw waar je eigenlijk gelijk van gaat houden!

Super fijn geholpen!

Super fijn geholpen! Eerlijk En oprecht als je dingen vraagt. Erg vriendelijk, mooi resultaat. Nieuwe klant erbij!

Het was heerlijk

Het was heerlijk en echt wat bij me past. Heb als een nlik geslapen

Super lieve vrouw

Super lieve vrouw, luistert goed naar wat je wilt. Geen verkoop praatjes. Nieuwe klant erbij. 😀

Super neemt de tijd voor je

Super neemt de tijd voor je en denkt met je mee weer super blij met me wenkies

Mijn wenkbrauwen zijn weer mooi in vorm!

Mijn wenkbrauwen zijn weer mooi in vorm! Ik kom zeker nog eens terug 🙂

Ik ben alleen maar tevreden

Ik ben alleen maar tevreden met het resultaat van de Wimperlifting. Ik heb tijdens en na de behandeling geen problemen of pijn ervaren.

Lieve meid die me gelijk op m’n gemak stelde

Lieve meid die me gelijk op m’n gemak stelde en weet wat ze doet. Toppertje 👍👍

Ze doet wat je wil

* Ze doet wat je wil * Onwijs klantvriendelijk * Ze is precies!! * Ze is een topper

Dit was echt een super behandeling

Dit was echt een super behandeling met een met een geweldig resultaat!😀

Heel erg blij met de wimperlifting

Heel erg blij met de wimperlifting. Goede uitleg gekregen van Linsey. Ik kom hier zeker vaker terug ❤️

Leuke aardige dame

Leuke aardige dame, deed haar werk goed en met liefde

Hele fijne ervaring

Hele fijne ervaring, alles netjes schoon, goede hygiëne. Daarna heerlijk op mijn gemak gelegen gezellig gekletst en bijzonder blij met het resultaat en de tips. Je bent bij Lindsey echt in goede handen. Ik raad haar dan ook graag aan. Ik ga zeker bij haar terug voor als ik weer een behandeling nodig heb.

Ik ga hier zeker naar terug!

Ik ga hier zeker naar terug! Tijd heeft ze voor je en je mag mee kijken of je tevreden bent. Erg precies en met goede uitleg.

Je krijgt geen spijt

Je krijgt geen spijt van een bezoekje aan deze geweldige salon!

Aardige vrouw

Aardige vrouw je voelt je snel op je gemak en geeft je goed advies voor wat het beste bij je past. Eerste keer mijn wenkbrauwen laten doen zeer tevreden over het resultaat.

Heel positief!

Heel positief! Super lieve en professionele vrouw. Erg prettige ervaring.

Super blij met het resultaat

Super blij met het resultaat en Linsey is super aardig!

Super blij met mijn wimper lift!

Super blij met mijn wimper lift! Kom zeker terug

Was echt een heerlijke massage

Was echt een heerlijke massage. Ontspannen sfeer. En voelde goed aan wat ik nodig had.

Linsey is een lieve, zorgzame vrouw

Linsey is een lieve, zorgzame vrouw die alle tijd voor je neemt voor een zo mooi mogelijk eindresultaat

Ben zeer tevreden

Ben zeer tevreden met mijn wimpers.

Mijn wenkbrauwen laten harsen en verven

Mijn wenkbrauwen laten harsen en verven. Na een rot ervaring toch maar weer een afspraak gemaakt. Linsey stelde mij op mijn gemak en vertelde mij dat het goed zou komen. En ja ik ben er super blij mee. Eindelijk een adresje waar ik weer met vertrouwen naar toe kan. Bedankt Linsey!

De beste salon die er is

De beste salon die er is 🥰 behandelingen super!!! Alle tijd wordt er voor je genomen zodat je als een super tevreden klant de deur uit gaat!!! Ik kom er erg graag eindelijk weer mooie wenkbrauwen!!

Zo happy

Zo happy met de behandelingen 😃 en Linsey ga zo door 👍😃😃

Fijne ontvangst

Fijne ontvangst en ik voelde mij meteen op mijn gemak. Super uitleg en een goed resultaat!

Goede keurige professionele salon

Goede keurige professionele salon. Aardige meid. Goede en duidelijke uitleg over de behandelingen. Heb mijn wenkbrauwen laten harsen en verven. En mijn wimpers op laten vullen (lash filler). Super blij met het resultaat.

Super salon

Super salon ben heel erg tevreden neemt de tijd voor je en kijk echt naar je wensen Met recht 👍 zaak Ga zo door en je zie me snel 👌